Events catering

Iata mai jos cateva exemple de meniuri Enjoy. Impreuna putem sa construim si altele, sa le mixam si chiar sa introducem preparate la cererea clientului, care nu fac parte din portofoliul nostru.

Cu totii ne dorim ca evenimentul companiei sa fie organizat impecabil, vrem un dineu de neuitat, o receptie perfecta sau visam ca momentele unice din viata noastra, asa cum sunt nunta sau botezul copilului nostru sa fie de vis.

Si noi am fost clienti. Ne-am casatorit, am mers la botezuri, aniversari, intalniri de afaceri sau petreceri de firma organizate. Ca orice client, am notat intotdeauna ce ne-a placut si ce nu. Un pic mai tarziu, pornind de la propriile noastre asteptari de la un eveniment perfect, am pus totul pe hartie si am creat Enjoy Catering.

Evenimentele organizate de noi raspund astazi, tuturor dorintelor noastre si ale Dumneavoastra, atat din punct de vedere estetic cat si din punct de vedere tehnic. Dispunand de locatie si logistica propie, putem sa va oferim solutii complete care va vor satisface pe deplin.

Dupa experienta acumulata, pana acum, in oranizarea de evenimente corporate, banchete, receptii si dineuri, petreceri, aniversari, festivitati de absolvire, evenimente speciale, avem know how-ul necesar. Stim sa ascultam cu atentie ceea ce va doriti, sa fim flexibili si sa va sfatuim in asa fel incat rezultatul colaborarii noastre sa depaseasca asteptarile Dumneavoastra.

Suntem o adevarata echipa de profesionisti dedicati si ne facem treaba cu zambetul pe buze.