Despre noi

Cine suntem? Trei oameni care cred cu sinceritate in bucuria pe care o ofera un moment culinar de calitate si in placerea de a trai evenimentele importante ale vetii familiale si profesionale, intr-o maniera de exceptie. Mai pe scurt, suntem Lucian, Adi si Simona.

Am creat Enjoy Catering din pasiunea pentru universul gastronomic si din dorinta de a impartasi cu toata lumea bucuria pe care ne-o ofera unul din cele mai de pret ingrediente ale vietii - mancarea. Gustul, mirosul, culorile, formele, eleganta si finetea acestui minunat ingredient, ne-au aprins dragostea pentru arta culinara.
Astfel, din simpla placere de a gati o noua reteta, de a desoperi un nou condiment si de a savura impreuna rezultatul, am dat startul aceastei afaceri de familie, in primavara anului 2007.

Deoarece nu ne-am nascut maestrii desavarsiti in ale bucatariei, ne-am instruit experimentand in permanenta si ne-am perfectionat lucrand alaturi de maestrul in arte culinare, Horia Virlan, unul din bucatarii de elita ai tarii si un adevarat cunoscator ale tainelor culinare internationale.

De ce Enjoy Catering? Cuvantul "enjoy" reprezinta filozofia care defineste intreaga noastra echipa deoarece iubim ceea ce facem si o facem cu zambetul pe buze.
De asemenea, "enjoy" reprezinta starea de bine pe care dorim sa v-o oferim atunci cand ne gustati mancarea sau atunci cand ne dati ocazia sa organizam cu profesionalism si bun gust, evenimentul Dumneavoastra.